24.7 C
Cluj-Napoca
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img
AcasăSe întâmplă în ClujCe facem de Paști, în Cluj: de la petreceri, până concursul de...

Ce facem de Paști, în Cluj: de la petreceri, până concursul de beer pong

spot_img

Duminica aceasta, de Paștele ortodox, Clujul este generos cu evenimentele. Oameni din Cluj ți-a pregătit o listă cu 8 modalități în care să te bucuri de sărbătoare, fie că preferi să o marchezi într-o atmosferă spirituală, printr-o petrecere sau… un concurs de beer pong. Te așteaptă muzică, de la rock psihedelic la techno, evenimente sociale și multe altele. Convinge-te singur și alege ce simți că e mai potrivit pentru tine.

 

 • Noapte de veghe muzicală, Cercul Întreg, sâmbătă 20:00 – duminică 9:00

Cercul Întreg invită clujenii să petreacă împreună noaptea de Înviere cu o veghe muzicală.

„Ideea de bază este să trecem prin noapte, veghind, adică treji. Vom vorbi cât se poate de puţin sau chiar deloc, dar vom avea vocile şi diferite instrumente muzicale, ca să ne ajute să rămânem treji.

Nu trebuie să cântăm sau să facem ceva anume. Putem şi doar să stăm şi să fim atenţi. Veghea se termină cu o plimbare într-un loc de unde putem observa răsăritul ca să-l saltuăm cu un <<Hristos a înviat!>>, care să poarte toată noaptea în el salutând ziua, primăvara, și toată viața din noi, care reînvie.”, anunță organizatorii.

Potrivit acestora, la sfârșitul părții muzicale se va servi un mic dejun de Paște, astfel că doritorii sunt rugați să își aducă de acasă pachet cu mâncare pe care să îl împartă cu ceilalți. Pe lângă mâncare, mai trebuie să vină pregătiți cu:

 • izolir/sac de dormit, în cazul în care consideră că este necesar
 • pătură şi/sau pernă de meditaţie
 • lumânări

Evenimentul este ghidat de Bogdan Octav Racolţa și intrarea este liberă, dar donațiile binevenite.

 • Petrecere techno, HiBRID, duminică – ora 23:00

Plusculaar, Glodan și SamYoung vin să pună muzică duminica aceasta la HiBRID, pentru cei care vor să petreacă altfel Paștele sau să se dezmorțească după masa copioasă din timpul zilei.

Intrarea e gratuită până în miezul nopții, după care costă 30 de lei.

 • Petrecere rock, Flying Circus, duminică – 23:00 – 4:00

O altă petrecere cu intrare liberă are loc în aceeași seară, la Flying Circus, unde muzica rock, stoner, doom și psihedelică îi așteaptă pe iubitorii acestor genuri pe ringul de dans.

Atmosfera va fi asigurată de Venetis.

 •  Cinema Teatru Florin Piersic, duminică – 17:00

Cinema Florin Piersic așteaptă clujenii să celebreze împreună Paștele, în cadrul unui eveniment tematic cu rugăciune și muzică religioasă (creștină).

„A iubi = A da” : Casa de Cultură a Studenților, duminică – 11:00

Al patrulea eveniment de pe listă, organizat de Biserica Avva, se adresează clujenilor care caută o atmosferă spirituală, fiind, de asemenea, gratuit.

„Vino alături de noi să punem bazele unei familii spirituale în care explorăm credința în Dumnezeu pe înțelesul generației noastre!”, spun organizatorii.

Conform anunțului acestora, se vor ciocni ouă, se va asculta muzică, se va crea o comunitate menită să lege conexiuni noi între oameni, desfășurându-se, totodată, activități pentru copiii sub 5 ani.

„Vino cu noi dacă:

 • nu mergi la biserică, dar nu ai renunțat neapărat la credință
 • vrei să explorezi credința în Dumnezeu alături de oameni obișnuiți ca tine
 • îți dorești un mediu sănătos în care să-ți educi copiii
 • vrei să înveți cum să trăiești o viață împlinită și liberă
 • cauți un mediu primitor unde te poți pune pe picioare
 • vrei să întâlnești oameni noi
 • nu-ți plac ținutele vestimentare prea stricte”, precizează gazdele.

Locul întâlnirii este Sala Transilvania, aflată la etajul 1 al Casei de Cultură a Studenților.

Potrivit site-ului bisericii, AVVA este o comunitate (asociație) de creștini evanghelici care pun Biblia – cuvântul lui Dumnezeu – la fundamentul vieții creștine.

„Avem la bază influențe din diferite curente creștin-evanghelice (penticostal, baptist, carismatic), dar etichetele nu ne atrag atât de mult cât ne atrage esența creștinismului și un stil de viață cât mai autentic, în lumina Bibliei”, se arată pe avva.org.ro.

Petrecere tematică de Paște, Caro Club, duminică – 22:00

Cei de la Caro propun clujenilor să vină duminică seara cu cele mai bune mișcări de dans, pentru că va avea loc o petrecere de Paște.

Pentru rezervarea unei mese, personalul pune la dispoziție următorul număr de telefon: 0757 190 600.

Intrarea costă 20 de lei de persoană, dar accesul e gratuit cu StudCard până în ora 23.

Easter adventure, After Eight, duminică – 22:00

After Eight vine spre petrecăreți cu o altă propunere, aceea de a sărbători Paștele cu stil, în era retro.

„De la 23:00 – 02:00 vom trăi o altfel de experiență a petrecerilor. Vom porni motorul mașinii timpului și vom călători cu viteza de un deceniu muzical pe oră! Ce înseamnă asta?

La fiecare 60 de minute, vom dansa pe muzica anilor 80′, apoi 90′ și 2000. După 02:00, hiturile momentului vor fi mixate pentru cei non-nostalgici”, anunță gazdele.

Evenimentul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 20 de ani, iar intrarea costă 30 de lei.

Turnament de beer pong, Blériot, duminică – 19:00

Iubitorii de beer pong sunt chemați la un turnament care va avea loc la Blériot duminică seara. Se joacă în echipe de câte două, taxa de înscriere per echipă fiind de 10 lei.

Premiile vor fi acordate primelor trei echipe:

 • 1 m de shot pentru locul 1
 • 2 long drink-uri pentru locul 2
 • 2 beri pentru locul 3

Se oferă toate echipamentele necesare, inclusiv pahare și mingi, însă toți participanții trebuie să-și cumpere propriile beri de la bar.

Pentru rezervare sau mai multe informații, personalul pune la dispoziție următorul număr de WhatsApp: 0733 833 975.

Foto: Luana Șeu

Articole asemănătoare

Yoga și „India secretă”, prin ochii Monicăi: a vrut să fie ghid turistic, dar a devenit ghid pentru oameni, în călătorii interioare

Monica Filip e o mamă din Cluj, care și-a schimbat viața la 180 de grade după ce a descoperit beneficiile yoga. Obișnuia să lucreze...

Roxana își deschide sufletul și grădina pentru cei care vor o experiență autentică în mijlocul naturii

Vă amintiți de Roxana, care a dat blocurile gri din Cluj pe un colț de rai rural? Ei bine, bistrițeanca își deschide sufletul și...

Din Burundi, în România: Aventura „clujeană” a Dianei

Diane Roman Inamahoro are 35 de ani, este mamă a 4 copii, este originară din Burundi iar acum 11 ani s-a mutat la Cluj....

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

cele mai recente

Yoga și „India secretă”, prin ochii Monicăi: a vrut să fie ghid turistic, dar a devenit ghid pentru oameni, în călătorii interioare

Monica Filip e o mamă din Cluj, care și-a schimbat viața la 180 de grade după ce a descoperit beneficiile yoga. Obișnuia să lucreze...

Roxana își deschide sufletul și grădina pentru cei care vor o experiență autentică în mijlocul naturii

Vă amintiți de Roxana, care a dat blocurile gri din Cluj pe un colț de rai rural? Ei bine, bistrițeanca își deschide sufletul și...

Din Burundi, în România: Aventura „clujeană” a Dianei

Diane Roman Inamahoro are 35 de ani, este mamă a 4 copii, este originară din Burundi iar acum 11 ani s-a mutat la Cluj....

Raul Rusu, tânărul care-a făcut magie cu sâmburii de curmale. Cum arată „surogatul de cafea”, care este și lichid și solid::

Cine crede că la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj nu se face magie se înșeală! O demonstrează Raul Rusu, un tânăr...

Povestea lui Emil Sitaru, profesorul cu cea mai impresionantă colecție de seturi de șah din țară: „Șahul mi-a adus numai bucurii!”

Aproape 180 de șahuri, din peste 40 de țări, de pe 6 continente, aceasta este colecția impresionantă a profesorului Emil Sitaru, care colecționează seturi...

Mădălina – tattoo artistul, care „brodează” povești pe piele de un deceniu. Soțul Alex și-a oferit pielea drept „pânză”

Respiră artă prin toți porii! Așa am putea descrie familia Ureche, care a pus pe picioare unul dintre cele mai mișto saloane de tatuaje...